Ankara’da bankadan çıkan bir genç kendisini dışarda bekleyen 5 kişinin saldırısına uğradı. Ayağından bıçaklanan şahıs, bankaya sığındı. İlk müdahalesi burada yapılan genç hastaneye kaldırıldı. Kavganın kız meselesi nedeniyle çıktığı öne sürüldü.

Olay, öğle saatlerinde Keçiören Kamil Ocak Mahallesi Samur Sokak’ta gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Şahin G. (24) arkadaşıyla sokak üzerindeki bir bankaya girdi. Buradaki işlemini gerçekleştiren şahıs, bir süre sonra dışarı çıktı. Banka çıkışında bekleyen Yasin B. ve arkadaşları ile Şahin G. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini bıçaklı kavgaya bıraktı. Yasin B. yanında getirdiği bıçakla Şahin G.’yi ayağından yaraladı. Yaralı genç bankaya sığınırken, zanlı olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bankaya polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ayağından birkaç bıçak darbesi alan şahsa ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı şahıs daha sonra ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, yaralı gencin arkadaşından bilgi aldı. Kavganın kız meselesi yüzünden yaşandığı iddia edildi. Polis kimliğini belirlediği şahsı yakalamak için çalışma başlattı.