Şişli'de kurusıkı tabancayla banka şubesini soyan bir kişi, ticari taksi ile kaçarken motosikletli polisler tarafından kısa sürede yakalandı.

Şişli Sıracevizler'de bir banka şubesine giren maskeli kişi elindeki silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra güvenlik personelinin tabancasını alarak gişeye yönelen soyguncu, 29 bin Euro, 19 bin Dolar ve 87 bin bin lira alarak kaçtı. Durumun polise bildirilmesi üzerine İstanbul Emniyeti alarma geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nce şüphelinin bir taksiyle kaçtığı belirledi. Polis ekiplerine de telsiz ile bilgilendirme yapıldı ve şüphelinin eşkal bilgisi verildi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan motosikletli polisler şüphelinin bulunduğu aracı Dolapdere ışıklarda durdurdu. Arka koltukta oturan Osman A., yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda soyguncunun üzerinde biri kuru sıkı 2 tabanca ile bankadan aldığı paralar ele geçirildi.

Bankaya kuru sıkı tabancayla girdiği anlaşılan Osman A., sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.