Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki Mahallesi'nde bir beş yıldızlı otelin teknik servisinde çalışan Hakan Gökşin(26) isimli gençten ailesi üç gündür haber alamıyor. Gencin bankadan para çektikten sonra kaybolduğu belirtildi.

Kaybolan Hakan Gökşin'in anne ve babası Ümmühani-Mehmet Ali Gökşin çifti, oğullarından üç gündür haber alamadıklarını söyledi. Oğlunun Hakan'ın Manavgat Evrenseki Turizm Bölgesi'nde bir beşyıldızlı otelin teknik servisinde çalıştığını belirten anne Ümmühani Gökşin, oğullarının cep telefonunda üç gündür kapalı olduğunu kaydetti. Oğlunun hiçbir sağlık probleminin olmadığını belirten Gökşin, oğlu Hakan'a ulaşamayınca hayatlarından endişe duydukları için Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade etti.

Oğluna, Manavgat'ta bir bankadan para çektikten sonra ulaşılamadığını anlatan anne Gökşin, "Oğlum Hakan'ın ailesine yansıttığı hiçbir sağlık sorunu ve sorunu yoktu. Oğlumla üç gün önce nişanlısı telefonla görüşmüş. Oğlum en son bir bankadan para çekmiş. Polis, bankadan çıktıktan sonraki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Oğlumun bankadan para çektikten sonra birileri tarafından kaçırılmasından korkuyoruz. Üç gündür ailecek çok perişanız. Başına kötü bir şey gelmesinden çok korkuyoruz. Görenlerin insaniyet namına 0530 583 0138 nolu telefonla bildirmelerini istirham ediyoruz." diye konuştu.