Şişli'de bir barda çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Valikonağı Caddesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, bara gelen bir kişi henüz bilinmeyen sebeple müşteri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken şahıs, rast gele ateş açtı. Açılan ilk ateşte 2 müşteri vücudunun çeşitli yerlerinden 1 bar çalışanı da göğsünden vuruldu. Silahlı şahıs daha sonra dışarı çıkarak kaçmaya çalışan 1 kişiyi de başından vurdu. Saldırı sonrası silahlı saldırgan kayıplara karıştı.

Yaşanan saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden vurularak ağır yaralanan bar çalışanı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sokakta başından vurulan ve durumu ciddi olan müşteri ise yoğun bakıma alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan 2 kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayın yaşandığı yeri ve çevresini güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı.