Malatya Özel Rahime Batu İlkokulu tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğinde, öğrenciler, temsili Barış Manço, çizgi film karekteri Bugs Bunny ve Mickey Mouse ile eğlenerek karnelerini aldı.

Malatya Özel Rahime Batu İlkokulu tarafından Ramada Altın Kayısı Oteli’nde yıl sonu karne etkinliği düzenlendi. Etkinliğe veliler de yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, etkinlik kapsamında düzenlenen gösterilerle tamamladıkları ilk sezonun stresini eğlenerek üzerlerinden attı. Etkinlik çerçevesinde temsili Barış Manço karakteri merhum sanatçının ‘Nane limon kabuğu’, ‘Arkadaşım eşek’ gibi unutulmaz parçalarını çocuklar için seslendirdi. Ayrıca çocuklar Bugs Bunny, Mickey Mouse gibi çizgi film karakterleri ile eğlenme fırsatı buldu.
Etkinlikte konuşma yapan Özel Rahime Batu İlkokulu Muzaffer Güler, eğitimin sezonunun ilk yarısının sona erdiğini, 2 hafta sürecek yarıyıl tatilinin başladığını belirtti. Eğitimin en önemli evresinin ilkokul dönemi olduğunu anlatan Güler, ilk kez okul ile tanışan öğrencilerin zor bir süreci geride bıraktığını ifade etti. Güler, şunları söyledi: "2014-2015 eğitim öğretim yılının 15 Eylül Pazartesi günü başlayan ilk yarısı, öğrencilere karne dağıtımıyla sona erdi. Karne dağıtımının ardından okulumuzda 89 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı, 9 Şubat Pazartesi başlayacak. Öğrencilere biz tatille başlarken bu dinlenme sürecini iyi değerlendirmelerini öneriyoruz."

Törende Okul Müdürü Muzaffer Güler tarafından öğrenciler sınıf sınıf sahneye davet edilerek karneleri verildi.