Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, yolda gördüğü hasta bir kediyi masraflarını cebinden karşılayarak tedavi ettirdi. Bu davranışı veteriner hekimler tarafından takdirle karşılandı.

Zafer Kazan, bir açılıştan sonra yolda giderken gözleri iltihaplanmış bir kedi gördü. Kediyi alıp veteriner kliniğine götüren Kazan, tedavi masraflarını cebinden karşıladı. Hasta kediyi görmezden gelmeyen Kazan’ın bu davranışı veteriner hekimlerin takdirini kazandı. Kediyi tedavi eden veteriner hekim kliniği sosyal medyadan Kazan’a, şu cümlelerle teşekkür etti: “Zafer Bey yavru kediyi aracına alıp hemen kliniğimize ulaştırdı. Yapılan muayenesinde göz probleminin yanında, vücudunda yaralar olduğu ve muhtemelen bir kaza geçirdiği anlaşıldı. Hayvansever Baro Başkanı'mıza duyarlılığı için teşekkürler.”

Bu teşekkür üzerine Kazan da sosyal medya hesabından “Asıl ben teşekkür ediyorum veteriner hekimimize. Zira yavrucağızı kendisine teslim eder etmez derhal müdahale etmiş, tedavisini başlatmıştır. Yavru kedi bir müddet veteriner hekimimizin kontrol ve tedavisinde tedavi olacak ve umuyorum ki tekrar sağlığına kavuşacaktır.” karşılığını verdi.