Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç , “11 Mayıs Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, çalışkan, idealist ve sağlıklı bir neslin yetişmesine en büyük katkıyı annelerin yaptığını ifade eden Başkan Erkoç; " Karşılıksız emek, özveri ve sevginin kaynağı olan annelerimiz bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabrın, hoşgörünün kaynağıdırlar. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur.

Hayattaki en önemli hazinemiz olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamalıyız. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Büyük fedakârlıklarla evlatlarını büyüten ve yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren annelerimiz, her yaşta insan için en büyük sevgi, moral ve güç kaynağı olmuştur.

Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler hayata ışık tutmaktadır.

Dünyanın en huzurlu yeri, Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan yerlerdir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların anneler gününü en içten duygularla kutluyor, beka âlemine göçmüş tüm annelere sonsuz rahmet diliyorum” dedi.