Khramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, dün akşam vatandaşların çektiği eziyeti görmezden gelen skandal bir açıklamaya imza attı. Binlerce aracın yolda kaldığı, on binerce vatandaşın evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştığı saatlerde başkan Güngör sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Her şey mevsiminde güzeldir. Beklediğimiz kar nihayet yağıyor. Akşam trafiği nedeni ile kısmı aksamalar olsa da ekiplerimiz tam kadro sahadalar. Çalışma arkadaşlarıma kolaylık diliyorum."

Halkın çektiği eziyeti görmeyen, çığlıklarını duymayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e gece boyunca tepkiler dinmedi. Başkan Güngör'ün bu açıklamasından sonra Büyükşehir Belediyesi'nden "210 araçla yollardayız, kar lastiği takmak önemli" açıklaması geldi ve Belediye dünkü rezalet için vatandaşalrı suçladı.

TEPKİLER GİDEREK ARTTI

Tepkilerin her geçen dakika artması üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bu defa da yine sosyal medyadan yaptığı açıklamayla vatandaşları Aksu TV'yi izlemeye davet etti. Paylaşımında "An itibariyle Aksu TV’de karla mücadele çalışmalarımızla ilgili canlı yayındayız." ifadelerini kullanan Güngör, paylaşımının altına Aksu tV canlı yyaın linkini de bırakmayı ihmal etmedi.

Başkan Güngör'ün tamamen gerçekleri yazan ve sahadan habe veren Haber46 gibi haber kanallarına herhangi bir açıklamada bulunmaması ise gözlerden kaçmadı.