Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam ile Vergi Dairesi Müdürleri, “Vergi Haftası Etkinlikleri” kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Başkan Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyelerine, “Vergi Haftası Etkinlikleri” hakkında bilgiler veren Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Vergi Haftası'nın kutlanma amacının vatandaşların vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklara sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak olduğunu söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaküçük,  ülkemizde kutlanan bu önemli gün ve haftaların, öğrencilerin eğitimlerinde önemli algılar oluşturduğunu dile getirdi. Karaküçük;” Yaptığınız ziyareti çok anlamlı ve önemli buluyorum. Çünkü biz birlik beraberlik içindeyiz.  Devlet Anayasada Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınması yetkisini özel sektöre vermiştir.  Tamamen özel sektör eliyle büyüyen, gelişen ve demokratik bir ülke olma yolunda ilerleyen Türkiye için bu durum çok önemli bir enstrüman. Yatırım yapan, üreten, istihdam yapan ve vergi ödeyen herkesi Türkiye adına önemli buluyorum. Kazançlar neticesinde verilen vergilerin, Türkiye için göle atılan bir su gibi damlaya damlaya göl olur anlayışı ile Türkiye'yi büyüteceğine inanıyorum.” dedi.

Ziyarete Gelir İdaresi Müdürü Sinan Küçükgöz ve Aydın Söndük, Aksu Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez, Aslanbey Vergi Dairesi Müdürü Hacı Alparslan da katıldı.