Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kentte görev yapan bürokrat, siyaset ve iş dünyası temsilcilerine, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı dolayısıyla davet verdi.

Mado Sarayı’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’a yakışır bir Kurtuluş Bayramı geçirdiklerini söyledi. Mahçiçek, “Aynı zamanda 12 Şubat bizim için oldukça bereketliydi. Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla toplu konut projemizin temelini attık. Hem Kahramanmaraş’ımıza hem de Onikişubat Belediyemize yakışır bir organizasyon oldu. Yine Sayın Bakanımız şehrimizin sağlıkla ilgili beklentilerine ilişkin bilgiler aldı. İnşallah ilerleyen dönemlerde bunların da meyvesini alacağız. Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bayram kutlamaları da oldukça güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.
Programa, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Vali Yardımcıları Dr. Erkan Bulgan, Sultan Doğru, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Baro Başkanı Vahit Bağcı, AK Parti Milletvekili Aday Adayları Avukat Veysi Kaynak ve İdris Tezcan ile çok sayıda davetli katıldı. 


Hanefi Mahçiçek