Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza beraberinde Fen İşleri Müdürü Adil Becene ve çalışanlarıyla birlikte Misakça Köyünde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bandırma’nın önemli liman köylerinden biri olan Misakça köyünde Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce başta iskele ve sahil alanında parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar içerisinde ayrıca limanda demir atan tekne ve gemiler için beton babalar, vatandaşlar için yeni oturma bankları ile beton çöp kutuları monte edildi. Bu çalışmaların yanı sıra köyün diğer yollarında da belediye ekiplerince yol yenileme ve parke döşeme çalışmaları yerine getirildi. Yapılan çalışmaları Köy Muhtarı Ali Bayman ile birlikte inceleyen Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi olarak yerel seçimlerin ardından Bandırma’ya bağlanan köylerde belediye ekiplerince birçok hizmetin yerine getirildiğini ifade etti.

Mirza, bu çalışmaların başında Misakça Köyünde yapılan parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının geldiğini söyledi. Mirza, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bandırma’nın Mahallesi konumuna gelen köylerimizde Bandırma Belediyesi olarak birçok hizmet gerçekleştirdik. Ekiplerimiz yeni mahallelerimizde yol bakım ve yenileme çalışmalarını yerine getiriyor. Buna ilave olarak Bandırma’nın kent sınırları içerisinde en uzak noktada bulunan Misakça Köyünde de birçok çalışmayı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bandırmanın önde gelen liman köylerinden olan Misakça’da ekiplerimiz öncelikle iskelede yenileme çalışmalarını tamamladı. Parke döşeme çalışmalarıyla birlikte bu alanda beton babalar yapılarak limanda demirleyen gemi ve tekneler için güvenli bağlama noktaları oluşturduk. İskelede ayrıca vatandaşlarımız için özel beton yapımı olan banklar ve çöp kutuları yerleştirdik. Köy sahil bölümünde ise karo taşlarla yenileme çalışmalarımızı tamamladık ve bu alanlara da banklar yerleştirdik. Bunların dışında köyümüzün iç yollarında da ekiplerimiz parke döşeme çalışmalarını birçok sokakta tamamladı. Bundan sonraki hedefimiz, Misakça Köyümüzde yaptığımız bu çalışmalarımızı yeni mahallelerimizin tamamında yerine getirmek olacak. Bunun içinde kararlıyız” dedi.

Yapılan çalışmaların incelenmesinin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mirza, vatandaşların taleplerini dinleyerek ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Mirza, Büyükşehir Yasasıyla birlikte birçok hizmette sıkıntıların ortaya çıktığını belirterek kendilerinin bu sıkıntıların aşılması konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Öte yandan Misakça Köyü Muhtarı Ali Bayman, Başkan Mirza’nın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.