Başkan Okay, eğitim öğretim hayatına katkı sağlayan öğretmenleri; Yüksel Horasan, Mahmut Kayran, Muzaffer  Ramazanoğlu, Abdullah Kısakürek, Doğan Yarpuz, Mehmet Topaloğlu ve Aslan Reyhanlı ile bir araya geldi.
Öğretmenler Gününde öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Okay, eğitim öğretim hayatına katkı sağlayan öğretmenlerine teşekkür etti.
Unutulmaz okul anıları olduğunu kaydeden Başkan Okay, öğretmenlerinin iyi eğitim verdiğinin altını çizdi. Başkan Okay, buluşma sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Güzel ve anlamlı bir günde değerli öğretmenlerimle bir araya gelme imkanı bulduk. Öğretmenler günü vesilesiyle yapmış olduğumuz bu güzel buluşma beni son derece duygulandırdı. Üzerimizde çok büyük emekleri var. Bizi kırmayıp buraya gelen değerli öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Şehir dışında olan ve rahatsızlığı bulunan öğretmenlerimin de ellerinden öper saygılar sunarım.”
Başkan Okay’ın davetine katılan öğretmenleri de duygusal anlar yaşadıklarını dile getirdi. Hayatlarındaki en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizinin bu program olduğunu aktaran Başkan Okay’ın öğretmenleri ise şunları kaydetti: “Yetiştirmiş olduğumuz öğrencilerimizin böyle önemli makamlara gelmesinden duyduğumuz memnuniyeti ve gururu dile getirmek istiyoruz. Şunu öğrendik ki bizler iyi öğrenciler yetiştirmişiz. Bugün bu iyi yetiştirdiğimiz iyi öğrenci profilini bize gösterilen vefadan anladık. Bizi bir araya getiren belediye başkanımız, evladımız ve öğrencimiz Necati Okay’a teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.”