Mutlu bir yuva kurmak için Dulkadiroğlu Belediyesi’ne müracaat eden çiftlerin nikahını 14 Şubat Sevgililer gününe özel bir programla kıyan Belediye Başkanı Necati Okay, “Vatandaşlarımızın en mutlu günü olan bu gününde de yanındayız” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla bir çok projeye ve çalışmaya imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer gününe özel bir nikah programı organize etti. Bu anlamlı günde dünya evine girmek isteyen çiftlerin nikahını bizzat kıyan Belediye Başkanı Necati Okay, toplumun geleceğinin kıyılan bu nikahlarda olduğunu söyledi.

 

Evlilik akdi için müracaat eden 17 çiftin mutluluğunu paylaşan Başkan Okay, geleceğin teminat altına alınması konusunda en önemli hususun evlilik olduğunu anlattı. Bu sebeple nikah konusuna çok büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Okay, ailelere ve gençlere seslenerek şunları kaydetti: “Bu güzel programımıza icabet eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Düğün ve nikah konusu toplumuz için çok öneli unsurlardır. Devletimizi ve milletimizi parçalamak isteyenlerin üzerimize geldiği şu günlerde toplumumuzun geleceğini teminat altına alma adına nikah konusu çok önemidir. Toplumun geleceğinin teminat altına alınması konusunda en önemli unsur evliliktir. Ne kadar çok nikah kıyar ve gençlerimizi evlendirirsek geleceğimizi garanti altına almış oluruz. Ben bu konuda gençlere ve ailelerine sesleniyorum. Çocuklarımızı evlendirelim ve geleceğimizi garanti altına alalım. Bu vesileyle ben nikahını kıydığımız kardeşlerimize ömür boyu sadetler diliyorum.”

HABER FOTOĞRAFLARI

Nikah törenine katılan çiftlerde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Necati Okay’a en mutlu günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.