Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Ekinözü başta olmak üzere Elbistan, Afşin ve Göksun'a birer ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Ekinözü'ne giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada AK Parti İlçe Başkanı Kamil Ayrılmış ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Burada yaptığı açıklamada Başkan Poyraz, Ekinözü'nün eksiklerinin tespit edileceğini ve şifalı suların tüm dünyaya tanıtılarak yılın 365 günü gelinebilen bir yer haline getireceklerini söyledi. Şifali sulardan da içen Başkan Poyraz, Ekinözü'nü şifa merkezi yapmak için gayret edeceklerini söyledi.

Şifalı suların yanında iken Başkan Poyraz'a yaklaşarak çiçek veren ve sevgi gösterisinde bulunan çocuklar birlikte fotoğraf çektirdiler.

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatını ziyaretinin ardından Elbistan'a geçen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan, Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Sönmez, Elbistan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Götürler ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Poyraz, Kahramanmaraş'ta 11 yıldır yapılan hizmetler ile Elbistan'a yapılabilecek projeleri anlattı. Başkan Poyraz yaptığı açıklamada: “Milletin malını millete veriyoruz. 11 yıldır hiç para sıkıntısı çekmedik. Biz çalışırız mükâfat Allah'tandır. Biz çalışırız, mükâfat Allah'tandır. Ne ekersen onu biçersin. Ekmeden biçilmez. Hizmeti Allah için yaparsan korkma. Bu düşüncelerle Kahramanmaraş Belediyesi olarak hiç para sıkıntısı çekmedik. 11 yıldır her alanda kazancımız hep bereketli oldu.

Kahramanmaraş'ta 90 mahallede kim, nerede, nasıl ve ne şartlar altında yaşıyor tüm bilgilere sahibiz. Her sabah 2 personel çeşitli ziyaretler ile ihtiyaç sahibi insanlarımızın dertlerine, sıkıntılarına derman oluyor. Tüm yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın dökümleri elimizde mevcut. Her gün yapılan ziyaretlerle onların daima yanında olduk ve oluyoruz. Onlarla kader birliği yapıyoruz. Biz daima milleti malını millete veriyoruz. Kadere inandık, kader bizi buralara getirdi. Aldığımızı ve kazançlarımızı halka verdik. Kahramanmaraş Belediyesinin bütçesini 30 milyondan, 300 milyon TL civarına getirdik” diye konuştu.

Başkan Poyraz konuşma sonrası Kahramanmaraş'ta 11 yıllık icraatlarının yer aldığı 4 kitabı katılımcılara tanıtarak, gelecekte, eserleri ile hatırlanan biri olunmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Başkan Poyraz daha sonra bir engelli vatandaşa akülü araba hediye ederek, Afşin'e geçti.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve diğer yöneticiler ve partililer tarafından karşılanan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada da Kahramanmaraş Belediyesi'nin 10 yıllık hizmetlerini anlatan kitapların tanıtımını yaptı.

Kahramanmaraş'ın büyükşehir statüsüne girmesinin ardından Afşin'i inanç turizminde hak ettiği yere getirmeye gayret edeceklerini söyleyen Başkan Poyraz, ilçede ihtiyaç duyulan hizmetleri ivedi bir şekilde yapacaklarını söyledi.

Afşin ziyaretinin ardından Göksun'a geçen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada da Göksun Belediye Başkanı Doç. Dr. Ramazan Hurç, AK Parti İlçe Başkanı Av. Talat Koska ve partililer tarafından karşılanan Başkan Poyraz, burada da hizmette 10. Yıl kitaplarını anlattı.

Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Kahramanmaraş'ta top yekun bir hamle başlatacaklarını ifade eden Başkan Poyraz, Göksun'un gelişimi için gayret edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın ilçe gezilerine Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Demirkol ve Fevzi Gündeşli de eşlik etti.