Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, veda ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Bugün ilk olarak Yardım Severler Derneği'ni ziyaret eden Başkan Poyraz, burada Dernek Başkanı Naile Kanadırık ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

Burada dernek yöneticileri bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, belediyenin hizmetlerinin anlatıldığı Hizmette 10. Yıl kitaplarını ve Taşınmaz Kültür Varlıklarımızın anlatıldığı kitapları anlattı.

Yardım Severler Derneği Başkanı Naile Kanadırık, ziyaretin anısına Başkan Poyraz'a hediye takdim etti.
Yardım Severler Derneği'nin ardından Mem Tekstil'e geçen Başkan Poyraz, burada Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük tarafından karşılandı.

Daha sonra Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Sendikasına geçen Başkan Poyraz burada da Sendika Başkanı Adnan Alagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Burada sendika yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, görevde bulundukları süre içerisinde sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Poyraz, görev yaptıkları süre içerisinde hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen'in ardından Tes-İş Sendikasına geçen Başkan Poyraz, burada da Sendika Başkanı Ömer Lütfi Ergin ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaretin anısına Tes-İş Başkanı ergin Başkan Poyraz'a bakır işi sürahi hediye etti.

Tes-İş ziyaretinin ardından Hizmet-İş Sendikasına geçen Başkan Poyraz, Sendika Başkanı Ömer Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Başkan Poyraz burada yaptığı konuşmada, her zaman çalışanların hakkını gözettiklerini ifade ederek, personellerin çalışmalarından memnun olduğunu ifade etti.

Sendika Başkanı Ömer Çınar, Başkan Poyraz'a minnettar olduklarını ifade ederek, özellikle de taşeron işçilerin sendikalaşması konusunun önünü açtığından dolayı da teşekkür etti. Bu arada sendikaya kaydolan taşeron işçiler adına Başkan Poyraz'a çiçek takdim edildi.