Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan personellere kahvaltı verdi.

Çamlıca Restaurantta bayan personellerle bir araya gelen Başkan Poyraz, burada yaptığı konuşmada göreve geldiklerinde kendilerinin kırmızı çizgileri olduğuna dikkat çekerek: “Bizim kırmızı çizgilerimiz vardı. Bize emanet edilene en iyi şekilde sahip çıkmak ve korumaktı. Nitekim de öyle yaptık.

Biz görev süremizde hiçbir zaman siyaset gözetmedik. Tamam AK parti'den belediye başkanı seçildik. İki genel seçim iki yerel seçim bir referandum geçirdik ama hiçbir zaman ideolojik belediyecilik yapmadık. Hiç kimse de bize siyasi mülahaza gözüyle de bakmadı.

Belediyede eski çalışanlarımız çok iyi bilir. Eskiden işçilerin maaşları verilemezdi, maaşlarını verseler ikramiyelerini veremezlerdi. Ama bugün böyle bir sorun yaşanmamaktadır.

Biz çok işler başardıksa bunu sizlerle birlikte başardık. Yaptığınız işi Allah'ın rızasını gözeterek yaparsanız başarılı olursunuz. Biz sizden razı olduk. Allah'ta razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Günlerin mutlu, sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyor, esenlikler diliyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası kahvaltıya katılan bayan personellere Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından hediyeleri verildi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan personellere verdiği kahvaltıya Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve eşi, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Uzunlar ve eşi, Burhaneddin Türkkahraman ve eşi, Melike Özdemir ile Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan ve belediye bayan personelleri katıldı. Kahvaltı sonrası topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.