Çamlıca Restaurant'ta muhtarlarla birlikte iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, muhtarlık görevinin zor ve meşaketli bir görev olduğunu söyledi.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Suriye'de yaşanan zulme dikkat çeken Başkan Poyraz: “ Ramazan-ı Şerif'in hürmetine hemen yanı başımızda Suriye'de yaşanan vahşetin bir an önce bitmesi için dua edelim. Zalimlerin mazlumlar üzerinde zulümlerinin kalkması için dua ediyoruz” diye konuştu.

Muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerine dikkat çeken Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: “Bugün burada mahalle muhtarlarımızın yanı sıra merkez köylerimizden gelen muhtar arkadaşlarımız da var. Biz göreve geldiğimizden beri muhtar arkadaşlarımızı sürekli mesai arkadaşımız olarak gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Her yıl Ramazan da olduğu gibi bu yıl 15 bin paket dağıtıyoruz. Siz muhtar arkadaşlarımıza da söylemiştik. Bizim bilmediğimiz, görmediğimiz yardıma muhtaç insanlar var ise bize bildirin dedik. Sağolsun bazı muhtar arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Sadece bu konuda değil muhtarlarımızın hepsi halka hizmet etmek için çaba sarf ediyor.

Biz yaptığımız hizmeti Hakk'ın rızasını gözeterek yapıyoruz.  Keza muhtar arkadaşlarımız da aynı şekilde. Niyet halis olunca işler de yolunda gidiyor. Allah-u Tealaya hamdü-senalar ediyoruz.

Burada biraz da büyükşehirden bahsetmek istiyorum. Büyükşehir statüsüne girdiğimiz zaman bazı beldelerimiz ve köylerimiz mahalle statüsüne dönüyor. Dolayısıyla mahalle muhtarları görev yapacak. Burada şehrimizin ilçesi,  ve mahallesiyle bir bütün olarak hizmet vermek istiyoruz. Şehri merkezindeki mahallelerimizin envanterlerini tamamladık ve fotoğrafını ortaya koyduk. Şimdi ise köyden dönüşecek mahallelerimize bakacağız. Onların da bir envanterini çıkaracağız. Hangi mahallemizde ne hizmet eksik onu ortaya koyacağız ve sorunları çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.