Başkan Poyraz belediye personeline verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, kalıcı eserlere imza attıklarını söyledi.

Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: “Kıymetli Mesai arkadaşlarım, Bu mübarek ayda iftar yemeğimize gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.

11 yıldan beri sizlerle beraber bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep beraber gösteriyoruz. O zaman doğan çocuklar şimdi 11 yaşında. 11 yaşında olanlar şimdi 22 yaşına gelmiş durumda.

Mesai mefhumu gözetmeden çalışanları seviyoruz. Kendine ayrılmış zamanda, bizlerin eli ayağı olmak için gayret eden, bir şeyler üretmek için çaba sarf eden arkadaşlarımızı seviyoruz. Şehrimizin temizlik işçisinden tutun da en ücra köşesinde hangi birimde olursa olsun, bizimle beraber koşan, durmak bilmeyen arkadaşlarımızı seviyoruz. Bu şehrin gerek alt yapısında, gerek üst yapısında, gerekse sosyal belediyecilikte, gerek imarında, gerek zabıtası, gerekse itfaiyesinde kısacası aklınıza ne gelirse zamanı kısaltarak hizmet etmediğimiz hiçbir alan yok. Biz Allah'a hamd ediyoruz. Biz Kahramanmaraş Belediyesi olarak bir aileyiz. Hepimizin amacı bu güzel şehrin güzel insanlarına hizmetin en iyisini ve en güzelini sunmaktır. Bu amaç doğrultusunda hareket ediyoruz ve sizler de aynı şekilde hareket ediyorsunuz.

Bu arada memur arkadaşlarımızın sosyal denge yardımını da 400 TL'ye çıkardığımızın müjdesini veriyorum. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Poyraz'ın personele verdiği iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları, belediye personellerinin yanı sıra Belediye Meclis üyeleri de katıldı.