Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği veda ziyaretlerine devam ediyor.

Bugün ilk olarak Marteks Fabrikasına giden Başkan Poyraz, burada Hacı Bünyamin Balcı tafaındna karşılandı.

Daha sonra Ziraat Odası Kahramanmaraş Şubesine geçen Başkan Poyraz burada da Odas Başkanı Hüseyin Topçuoğlu ve Yönetim tarafından karşılandı.

Ziraat Odasında bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, Hizmette 10. Yıl ve Kahramanmaraş'ın Taşınmaz Kültürel Varlıkları kitaplarını tanıtarak bilgi verdi.

Daha sonra Kahramanmaraş Ticaret Borsası'na geçen Başkan Poyraz burada da Borsa Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve Ekibi tarafından karşılandı.

Düzenledikleri sempozyumlarla şehrin bin yıllık tarihini kayıt altına aldıklarına işaret eden Başkan Poyraz, şehrin taşınmaz kültür varlıklarının da envanterini çıkardıklarını söyleyerek kitaplar hakkında bilgi verdi.

Son olarak Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği(KALİDA)'ni ziyaret eden Başkan Poyraz, burada Dernek Başkanı Osman Gemci ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Görev yaptıkları süre içerisinde yaptıkları çalışmaları derleyerek Hizmette 10. Yıl kitabında toplandıklarına dikkat çeken Başkan Poyraz, aynı zamanda Kahramanmaraş Belediyesi'nin arşivi niteliğinde olan bu eserin hizmetleri anlatını söyledi. Taşınmaz Kültür Varlıklarını anlatan 6 ciltlik kitap ile de kültür varlıklarını kayıt altına aldıklarına dikkat çeken Başkan Poyraz: “Gelecek kuşaklara çok güzel bir kaynak olacağına inandığımız bu eserimizde de kültür varlıklarının envanterini çıkararak kayıt altına aldık” diye konuştu.