Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş’ın il genelinde yaptığı hizmet turlarının son durağı Altınözü ilçesi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ile birlikte yoğun bir çalışma programı sürdüren Başkan Savaş, sırasıyla Karsu, Keskincik, Mayadalı, Ziyaret ve Boynuyoğun mahallelerinde toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Savaş, Hatay genelinde ve Altınözü özelinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler aktardı. Özellikle altyapı bakımından fakir bırakılmış olan Altınözü’nü bu anlamda zenginleştirme çalıştırmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Savaş, kısa sürede yapılanma aşamasından hizmet aşamasına geçen belediyenin önümüzdeki süreçte çok daha efektif ve kalıcı hizmetler ortaya koyacağını ifade etti.

Vatandaşlardan isteklerini dinleyerek notlar alan ve geçen yaz yaşanan su sıkıntılarına da değinen Başkan Savaş, son 43 yılın en kurak dönemini yaşadıklarına dikkat çekerek, yağışların azlığı nedeniyle su vermekte güçlük çekmelerine rağmen büyükşehrin tüm imkanlarını zorlayarak vatandaşlara su temin ettiğini kaydetti.
Altınözü’nün altyapısı ve üst yapısıyla ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, bu konuda sabırlı davranmalarını isteyerek, hizmet konusunda en ufak bir tereddüde düşmemelerini istedi.