Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Esnaf ile aynı sofrayı paylaşmanın ve ekmeği bölüşmenin değerlerimize değer katacağını söyledi.

Halkın ve esnafın sorunlarını yerinde dinleme, görme ve çözme anlayışıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Dörtyol Otogarı işletmecileri ve sebze hali esnafı ile buluştu. Dörtyol Otogarı işletmecileriyle bir araya gelen ve sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğu altında olan bütün yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade ederek, "Altyapı, üstyapı ile sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz haftada yaptığımız Ulaşım Çalıştayı ile birlikte de ilimizin ulaşım yönündeki bütün sorunlarını ortak akılla gidererek ilimize daha kaliteli bir ulaşım imkanı sağlayacağız" dedi.

Dörtyol Otogarı işletmecilerine yaptığı ziyaretin ardından Dörtyol Sebze Hali esnafı ile bir araya gelen Başkan Savaş, öğle yemeğinde esnafa eşlik ederek aynı sofrayı paylaştı. Esnaf ile aynı sofrayı paylaşmanın ve ekmeği bölüşmenin değerlerimize değer katacağını ifade eden Başkan Savaş, "Her zaman bir olacağız, el ele verip çalışacağız ve sıkıntılarımızı hep birlikte çözeceğiz. Esnafımızın döktüğü alınteri ve verdiği emek dürüstlüğün, sevginin, dostluğun, yardımlaşmanın, hoşgörünün, dayanışmanın ve dürüstlüğün simgesidir." dedi.

Başkan Savaş yaptığı ziyaretler esnasında 'Yeşilin gölgesinde daha yeşil Hatay için sizin de bir fidanınız olsun' adıyla başlattığı proje kapsamında otogar işletmecilerine ve sebze hali esnafına dikmeleri için selvi fidanı hediye etti.