Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yapımı devam eden spor kompleksi ve Esentepe Futbol sahası ve faal durumda olan Sümerler futbol sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Savaş, "Hatay her şeyin en iyisini hak ediyor." dedi.

Başkan Savaş Hatay Valisi Ercan Topaca ile birlikte gezdiği spor kompleksi ve futbol sahalarında incelemelerde bulunarak. Yapım aşamasını yakından takip etti. Vali Topaca; Hayranlık ile gezdiği spor kompleksi ve futbol sahaları hakkında gençlere ve Hataylıya yararlı olacağına inandığını dile getirerek şantiyelerden çeşitli bilgiler aldı.

Gençlere ve spora büyük önem veren Başkan Savaş yüzde 98 oranında biten ve yakında açılışını gerçekleştireceği dev spor kompleksi ve yaşam merkezini çok beğendiğini Hataylı gençlerin bu spor kompleksi ve yapmakta olduğu futbol sahaları ile kötü alışkanlıklardan spor yaparak uzak kalacağını ifade ederek, HBB olarak Hatay'a gelmiş geçmiş en büyük spor kompleksini yapmaktan gurur duyduklarını, Hatay halkının güvenli, hijyenik ve rahat bir şekilde spor yapmalarını amaçladığı ve halkımızın bu büyük projeye gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Savaş ve Hatay Valisi Ercan Topaca futbol sahaları ve spor kompleksinin ardından Karlısu sulama göletinde incelemelerde bulunarak Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Maden’den gölet ve çevresi hakkında bilgiler aldı.