Başkan Selvitopun ilk ziyareti Türkiye Yardımsevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenmevi Vakfı'na gerçekleştirdi. Müdür Şevket Perçin tarafından karşılanan Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu huzurevi sakinlerinin elini öptü, yeni yıllarını kutladı.
Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Alper Gündüz'ün kanunla seslendirdiği parçalara eşlik eden Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, 99 yaşına basan İsmet Ölçüşenler ile birlikte pasta kesti, yaşlılara günün anısına yılbaşı hediyesi verdi.
İkinci ziyareti Yeşilyurt Huzurevi'ne gerçekleştiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu burada Huzurevi Müdürü Ayşe Güler çiçekle karşıladı. Toplam 255 sakini olan huzurevinde tüm yaşlılarla tek tek tokalaşan Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti, onların yeni yılını kutladı.
Huzurevi sakinlerinden 90 yaşındaki Nadide Dolu ile birlikte pasta kesen Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu 2015 yılında herkese sağlık ve mutluluk diledi. Huzurevi sakinlerinden Meclube Bölükbaşı Başkan Selvitopu'na ahşap boyama yaptığı posta kutusu hediye etti.