Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i, Manavgat Kaymakamlığı ziyaretinde protokolde Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı karşıladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir dizi incelemede bulunmak için Manavgat'a geldi. Başkan Türel, ilçede ilk temaslarını Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaretle başladı. Manavgat'a gecikmeli olarak gelen Türel'i kaymakamlık girişinde protokolde Bakan Yardımcısı Arıcı, Kaymakam Bulgurlu ve AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz karşıladı.

Türel, aracından indikten sonra kendisine çiçek takdim eden çocuğu sevdikten sonra Arıcı'ya yönelerek 'Sayın Bakanım sizi burada görmek ne güzel' dedi. Türel, karşılama sonrası kaymakamlığı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Bulgurlu'nun kendileri için önemli bir mülki amir olarak gördüklerini belirten Türel, Manavgat'ta böyle bir karşılama beklemediğini, böyle bir karşılamadan da mutlu olduğunu ifade etti.

Manavgat'la ilgili bir çok projelerinin olduğunu belirten Türel, bunların başında Manavgat arıtması olduğunu, arıtmayı turizm sezonuna kadar bitireceklerini söyledi.

Manavgat'tan sonra ziyaretlerini Antalya'nın doğu ilçelerinde sürdüreceklerini dile getiren Türel, Bulgurlu'ya Büyükşehir Belediyesi adına plaket takdimi yaptı. Türel'in kaymakamlık ziyareti karşılamasında Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir'in yer alması dikkat çekti. Türel, gelmeden önce Antalya İl Sağlık Müdürlüğü kaymakamlık binası önünde bir ambulansı hazır bekletirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi çöp toplama ekibi de bölgede temizlik çalışması yaptı.