Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, makamında düzenlediği halk günlerinin yanı sıra mahalle mahalle gezerek, vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinlemeye devam ediyor.

Pazarcı esnaflarının taleplerini dinleyen Başkan Turgut, yaylada faaliyet gösteren bakkal, çay ocakları, market, manav, kasap ve fırınları da gezerek esnaflarla tek tek tokalaştı.

Silifke Belediyesinin hizmetlerinden Gökbelen esnaflarının ve burada bulunan yaylacıların mutlu olduklarını belirten Başkan Turgut, ‘Çınar ağaçlarının gölgelediği Gökbelen meydanında geleneksel dokuyu, doğayı ve estetik görüntüyü koruyan modernleştirme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Gökbelen Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aynı zamanda buradaki yayla pazarlarımız gerçekten eskiye göre çok düzenli bir şekilde faaliyet gösteriyor. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile biz de yaylamızda pazarcı esnafımızı, vatandaşlarımızı ve yöre sakinlerimizi ziyaret ettik. Hayırlı işler dileklerimizi ileterek, onlarla muhabbet ettik. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda da bir memnuniyet söz konusu. Çalışmalarımızı hız kesmeden en iyi şekilde sürdüreceğiz.’ dedi.

Silifke Belediyesinin Gökbelen Mahallesinde yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar: ‘Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yaylamız yıllardır hizmet görmeyen, çeşmesi ve meydanı kötü durumda olan bir yaylaydı. Tuvaletleri pis ve çevresi oldukça kötüydü. Silifke Belediyesi sayesinde mahallemiz modern ve bambaşka bir görünüme kavuştu. Yaylamızın bu görüntüsü nüfusun artmasına ve yaylamızın değer kazanmasına neden oldu. Emeğinizden ötürü teşekkür ediyoruz.’ şeklinde konuştular.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un Gökbelen Mahallesindeki ziyaretine Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Garaj Sorumlusu Ali Şahin ve Muhtar Mustafa Gölgeli de eşlik etti.