Gece gündüz demeden ilçede bulunan sorunları tespit ederek ilgilen Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan sorunları çözmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve seçildiği ilk günden bu yana düzenlediği “Her Cuma Bir Mahalledeyiz Projesi” kapsamında her Cuma ilçede bulunan bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmazcan hem vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor, hem de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor.

Mahallelerde bulunan sorunları yakından takip eden Başkan Yılmazcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile iş birliği içerisinde mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA

MAHALLERE SICAK ASFALT – ÇEVRE YOLUNA İLK KAZMA

Ufacıklı, Kızkapanlı ve Mezere mahallelerinin ardından Büyüknacar Mahallesi grup yolunu Asfaltla buluşturan Başkan Yılmazcan ilçe genelinde büyük bir hizmete adını yazdırarak yıllarda ilçede trafik sıkıntısından dolayı sorun halin gelen Çevre Yoluna da ilk kazmayı vurdu.

İLÇE MERKEZİNE SICAK ASFALT

İlçede merkezinde Dogalgaz ve Su Şebekesi yenileme çalışmalarının ardından çileye dönen yolların yapılması üzere göreve geldiği ilk günden bu yana çalışma gösteren Başkan Yılmazcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün destekleriyle çalışmaya başlayarak vatandaşlarının yüzünü güldürdü.

PARK VE MESİRE ALANI

Yukarı Pazarcık Bağdınısağır Mahallesinde vatandaşların park talebini de teğet geçmeyen Başkan Yılmazcan vatandaşların oturup sohbet edebileceği ve çocuklarında eğlenebileceği park yapımına başlayarak yapımın tamamladı.

YUKARI MÜLK TAZİYE EVİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Yapılan istişareler sonucu Yukarı Mülk mahallesinde bulunan Taziye evinde çalışmalara hız kazandıran Başkan Yılmazcan, Pazarcık Belediyesi tarafından Taziye Evinin yapımı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Göreve geldiği 7 Aylık süre zarfından ilçede birçok soruna el atan Pazarcık Belediye Başkanı Yılmazcan; “ Çalışmalarımız vatandaşlarımızla yapılan istişarelerimizle birlikte devam edecek, Gönül Belediyeciliği çatısı altından vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ederek hizmet edeceğiz. İlçemize bu hizmetlerin gelmesinden emeği geçen Milletvekillerimiz başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Göngör, İlçe Başkanımız Harun Eskigün ve Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.