Ankara Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslarla mücadele etmek amacıyla yapılan çalışmalarda çok sayıda Hint keneviri, kubar esrar ve bir adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Emniyet'ten yapılan yazılı açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, ilimiz genelinde uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslarla mücadele etmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, ilimiz Gölbaşı ilçesinde bir adreste yapılan aramalarda yaklaşık 100 cm -150 cm arasında uzunluğu bulunan 15 adet Hint keneviri bitkisi ile yaklaşık 50 cm- 100 cm arasında uzunluğu bulunan 35 adet Hint keneviri bitkisi, köklerinden ayıklanmış ve kurutulmak üzere serilen 960 gr. gelen kubar esrar maddesi ve A12 Kral Arms ibareli pompalı tüfek ele geçirilmiştir.” bilgisi verildi.

Konu ile ilgili kimliği tespit edilen A.T., A.T. ve B.U. isimli üç şahsın yakalanabilmeleri için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.