Ankara’da etkili olan sağanak yağış sonrası Beşevler metro istasyonunu su bastı. Güvenlik görevlileri metronun girişine kum torbaları bırakarak su baskınını engellemeye çalıştı.

Ankara’da ikindi vakti etkili olan ve yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağış hayatı adeta felç etti. Gerçekleşen her sağanak yağış sonrası su baskınlarında tablo yine aynıydı. Bu sefer ki su baskının adresi ise Beşevler Metro İstasyonu oldu. Aniden gelen yağışla metronun bulunduğu kavşak noktasını su bastı. Bir süre sonra yükselen sular metro alt geçidine dolmaya başladı.

Görevliler su baskınını engellemek için hemen metronun girişine kum torbalarını yığmaya başladı. Suların metroya dolması engellenirken kavşak noktası adeta göleti andırdı. Seyir halindeki araçlar ilerlemekte zorluk çekti, kimi araçlar bulunduğu yerde kaldı. Metroya binmek için gelen vatandaşlar metroya geçişte zorluk çekti. Yoğun yağıştan dolayı ambulanslar trafikte kaldı.

Kimi vatandaşlar cep telefonlarıyla anı yakalamaya çalıştı. Kavşak noktalarında bulunan trafik polisleri sürücüleri gidecekleri yönün trafik yoğunluğu hakkında bilgilendirdi.