2011 yılı başındaki kararname ile Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve 11.02.2014 tarihli kararname ile  3 yıldır görev yapmış olduğu Kahramanmaraş'tan kendi isteği ile Kocaeli'ne tayini çıkan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük veda ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Fatih Karaaslan'ı makamında ziyaret ederek ”˜Allahaısmarladık' dedi.

Müracaat Savcısı Necati Kazak'ın da katıldığı ziyarette Kahramanmaraş'ta görev yapmanın gururunu yaşadığını dile getiren Başsavcı Küçük; “Tam üç yıldır Kahramanmaraş'ta, Kahramanmaraş'a, Kahramanmaraşlılarla birlikte hizmet etme gururunu yaşadım.
Kahramanmaraş büyüklüğüne göre vukuatsız ve tertemiz bir şehrimiz. Bu üç yıl içinde Üniversitemiz ile birlikte çok güzel hizmetlere imza attık. Sağ olsunlar Sayın Rektörüm ve Üniversite personeli her zaman yanımızda oldu, ben sayın hocamın şahsında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin her ferdine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan ise Başsavcı Küçük'ün gerek Kahramanmaraş bürokrasisi gerekse Kahramanmaraş halkı tarafından sevilen biri olduğunu belirterek; “Sayın Başsavcımızın gitmesi bizi üzmüş ancak talep ettiği yere gitmesi üzüntümüzü azaltmıştır. İnanıyorum ki Kocaeli'nde de en az burada sevildiği kadar sevilecek ve başarılı hizmetlere imza atacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.