Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Cihan Haber Ajansı’nın (Cihan) geçmiş seçimlerdeki başarısını bu seçimde de yinelediğini söyledi. Başyurt, "Cihan, performansıyla gerçeği ortaya koydu." dedi.

Erhan Başyurt, Cihan'ın seçim sonuçlarını doğru ve hızlı bir şekilde ilettiğini söyledi. Cihan çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür eden Başyurt, "Cihan Haber Ajansı ciddi bir başarıya daha imza attı. Hatta, öyle inanıyorum ki seçim sonuçlarını sandıklardan toplayarak ve bunların fotoğraflarını da alarak ciddi bir seçim hilesinin önüne geçmiş oldu." ifadelerini kullandı.

Cihan'ın başarılı çalışması ve tekniği ile muhtemel seçim hilelerinin de önüne geçildiğini anlatan Başyurt, "Sandıkta oylar sayıldıktan sonra yeni bir hile yapılmasının önünü tıkadığını düşünüyorum. Bu açıdan tebrik ediyorum. Cihan Haber Ajansı zaten geçmiş dönemlerde de güvenilirliğini hızını bu manada doğrulamış ve göstermişti. Bu seçimde de aynısını yaptı. Devletin ajansı her defasında olduğu gibi yine Cihan Haber Ajansı’nın verilerine gelmek zorunda kaldı. Ajansın bu istikrar ve güveninin devam etmesini temenni ediyorum. Atılan iftira çamuru tutmadı ve inşallah tutmayacak. Cihan Haber Ajansı performansıyla gerçeği ortaya koydu. Teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.