Bursa'nın Karacabey ilçesinde 55 yıldan bu yana terzilikle uğraşan Ahmet Karakiraz, Tabaklar Mahallesi Sadık Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan işyerindeki Türk Bayrağı’na dikkat çekerek, ‘Mermiden Hızlı Olan Varsa İndirsin’ yazısıyla teröristlere mesaj gönderdi.

Karacabey Bursasporlular Derneği Onursal Başkanı ve aynı zamanda ilçede 55 yıldır terzilikle uğraşan Ahmet Karakiraz, Sadık Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan işyerine astığı Türk Bayrağı’na olan sevgisini cama yazdığı anlamlı yazıyla pekiştirdi.

Vatana kasteden teröristlere mesaj gönderen Karakiraz, hiçbir gücün Türkiye’yi bölemeyeceğini savundu. Karakiraz, “Mermiden hızlı olan varsa gelsin bu şanlı bayrağı indirsin.” dedi.

Artan şehit ve terör olaylarına dikkat çeken Karakiraz, “Türkiye’ye olan aşkımız, bayrak ve Atatürk’e olan sevgimiz sonsuza değin sürecek. Ülkemiz üzerinde kanlı eller dolaşıyor. Ülkemizi karıştırmak ve bölmek isteyenler, bunu asla başaramayacak. Milli birlik ve beraberliğe en çok bu günlerde ihtiyacımız var. Tüm bunlara dikkat çekmek amacıyla bu yazıyı yazma gereği hissettim.” dedi.