Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu ile Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Özdemir, bayram ziyaretini ilk olarak Atatürk Yetiştirme Yurdu'na gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Özdemir'i Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Sadrettin Güzeltepe ve diğer yetkililer karşıladı. Vali Yardımcısı Özdemir, Atatürk Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların bayramını kutlayarak, bayram harçlığı verdi. Özdemir, devletin korumasındaki çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

Vali Yardımcısı daha sonra Nenehatun Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Burada Nene Hatun Çocuk Yuvası Müdür Vekili Adnan Yaşar Bektaş ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Yardımcısı, kız çocuklarıyla tek tek ilgilendi. Özdemir, çocukların eğitim durumu ve ihtiyaçlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Yardımcısı Özdemir, devletin koruması altındaki çocukların maddi ve manevie bütün ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, "Koruma altındaki çocuklarımızın bütün gereksinimleri devletemiz tarafından karşılanmakta. Ailelerinden uzakta olan çocuklarımızla bayramı birlikte kutlamanın sevniç ve mutluluğunu yaşadık." dedi.