Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında ard arda gerçekleşen patlamalarda 10-12 yaşlarında bir erkek çocuğu hafif şekilde yaralandı. Görgü tanıkları patlamaya sebep olan poşetlerin 2 çocuk tarafından bırakıldığını, yabancı uyruklu olduğu belirtilen bir çocuğun patlamada yaralandığı bilgisini aktardı.

Olay Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki Esenler Caddesi'nde 23.00 sıralarında gerçekleşti. Ard arda yaşanan iki patlama, mahallede korku ve paniğe sebep oldu. Patlamada yaralanan yabancı uyruklu 10-12 yaşlarındaki bir çocuk Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlamanın ardından cadde trafiğe kapatıldı. Olay yerini emniyet şeridi ile çevreleyen polis, bölgede delil çalışması yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaklaşık 50 metre yakınındaki patlamada, patlamanın cinsi ve hedefin emniyet müdürlüğü olup olmadığı araştırılıyor.

Görgü tanıkları patlamaya sebep olan poşetlerin iki çocuk tarafından bölgeye getirildiğini, bir çocuğun yaralandığını diğer çocuğun ise olay yerinden yaya olarak uzaklaştığını aktardı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.