BBP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nedat Türk, yeni seçilen AK Parti adayı Fatih Mehmet Erkoç'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Türk, AK Parti seçim bürosunu ziyaretinde, Fatih Mehmet Erkoç'un parti rozetini çıkararak tüm şehre hizmet edeceğine inandıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş'ın ilk büyükşehir belediye başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç'un kentin daha iyi hizmet alması için elinden gelenin en iyisini yapacağına inandığını dile getiren Türk, "Bizde BBP olarak her zaman kendisinin yanındayız. Bize düşen bir görev olduğunda her zaman kendisinin yanında olduğumuzu söylüyoruz. Seçim sürecinde kimseye kötü bir söylemde bulunmadım. Bu bir yerel seçimdi ve seçimler de sona erdi. Bundan sonra düğünde ve cenazede hep bir araya geleceğiz. Kahramanmaraş'a yakışan bir seçim süreci yaşadık" dedi.

Erkoç ise BBP adaylarının nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçimlerden önce kent için projesi olan herkesle istişare edeceklerini söylediğini hatırlatan Erkoç, BBP başkan adaylarına ve parti yöneticilerine, seçim sürecindeki sağduyularından dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.

BBP adaylarının seçim sürecinde olayları irdeleyerek hiç bir provokasyona gelmediğini dile getiren Erkoç, "Merhum genel başkanları sayın Muhsin Yazıcoğlu'yla ilgili çıkan provokasyonlara gelmediklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Ziyarete, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı seçilen Necati Okay, BBP Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Hayati Bakdur ve Onikişubat Belediye Başkan adayı Ali Kıvrak katılarak, seçimlere ilişkin görüşlerini dile getirdi.