Bedava İnternet Artık Evlerde!...

Yoksul ailelerin evlerinde artık internet bedava olarak verilecek. Önümüzde ki günlerde bu hizmet yasalaşacak ve hizmete sunulacak. En kısa sürede özellikle öğrencilerin ve ev hanımların internet ile tanışması sağlanacak…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız; Sema Ramazanoğlu, yaptığı açıklamada yoksul ailelerin yüzünü güldürdü. Ramazanoğlu; “önümüzdeki günlerde yoksul ailelere internet bedava olacak. Özellikle kadınlar ve çocukların hem eğitim durumları hem gelişmişlik seviyesi için tespit ettiğimiz belirli gelirin altında ki ailelere internet paketi hizmeti sunacağız. Bu çerçevede çocuklarımızı da internet kafelerinden bir nebzede olsa uzaklaştırmış olacağız”  diye açıkladı.

İstanbul Beşiktaş ilçesinde katıldığı “Genç Fikirler Güçlü Kadınlar” projesine katıldı ve kapanış konuşmasında bedava internet yanı sıra birçok hizmetlerinin de detaylarında n ve projelerinden bahsetti. Bakan Sema Ramazanoğlu, özellikle kız çocuklarının okuması, erken yaşta evlilik ve kadınlar hakkında ki projelerinin sürekli devam edeceğini duyurdu.