Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcılığına üç yeni isim atandı.

Etüd Proje Müdürü Burhanettin Türkkahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Melike Özdemir ve Özel Kalem Müdürü Fatih Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandılar.

Öte yandan Burhaneddin Türkkahraman'ın Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmasının ardından Harun Buz Etüd Proje Müdürü olarak atandı.

Buna göre Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir'e İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Hal Müdürlüğü bağlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Burhaneddin Türkkahraman'a  Etüd Proje Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçe Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bağlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ertaş'a Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bağlandı.

Mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar'a ise Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bağlandı.