Bursa'nın Gürsu ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve koruması Yener Şimşek'i silahla yaraladıktan sonra kaçtığı memleketi Yozgat'ta polise teslim olan zabıta memuru Fevzi Bekar, adliyeye sevk edildi.

Gürsu Belediyesi'nde yapılan makamda yükselme sınavını kazanmasına rağmen müdürlük görevine getirilmediğini öne süren zabıta memuru Fevzi Bekar, geçtiğimiz Çarşamba günü tartıştığı Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı ve koruması ve şoförlüğünü yapan Yener Şimşek'i ağır yaralamıştı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uyutulan Başkan Cüneyt Yıldız'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Karnından yaralanan koruması ve şoförü Yener Şimşek'in ise hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

Olayın ardından kayıplara karışan zanlı Fevzi Bekar, memleketi Yozgat'ın Boğazlayan ilçesinde polise teslim oldu. Olayın ardından polise teslim olmak için Yozgat'a gittiğini belirten Bekar, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında gazetecilerin sorularına sessiz kalan Bekar'ın, ifadesini savcılıkta vermesi bekleniyor.