Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde su faturası sebebiyle çıkan tartışmada kan aktı. Tartıştığı belediye memurunu önce yumruklayan ve sonra da bıçaklayan zanlı, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Bıçakla saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde meydana geldi. İddiaya göre su faturası yüzünden Selçuk G. ile belediye memurlarından İhsan D. kısa süre önce belediye binasında tartıştı. Araya girenler tarafından ayrılan taraflar bugün tekrar karşı karşıya geldi. Selçuk G., bir süre konuştuktan sonra yumrukla saldırdığı İhsan D.'yi daha sonra yanında getirdiği ekmek bıçağıyla bıçakladı. Zanlı Selçuk G. çevredekilerin araya girmesi ile olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis, kısa sürede Selçuk G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İhsan D., hastaneye kaldırıldı. Selçuk G. ise ifadesi alınmak üzere Gülüç polis karakoluna götürüldü.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Beldede yaşanan bıçaklı saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bina önünde İhsan D. ve Selçuk G.'nin konuştukları görülüyor. Daha sonra Selçuk S. kendisini çekmeye çalışan İhsan D.'ye yumruk atıyor, ardından bıçakla saldırıyor. Görüntülerde bıçak darbelerinden kurtulmak isteyen İhsan D. kaçmaya çalışıyor. Bir süre sonra polisin kaçan zanlı Selçuk G.'yi yakaladıkları görülüyor.