AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çok sayıda kiralanan araçla seçime bir ay kala yol yapım çalışmalarını başlattı. Yol yapım çalışmalarına, il müftüsü de dua ile destek verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yollar için düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati de katıldı. Törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, şimdiye kadar çalışma başlatılmamasını yağışlara bağladı. Başkan Güvenç, “Hızlı ve etkin bir şekilde sahada olmak istedik. Kendi araç filomuzun yanında, araç kiralama ihalesi yaptık” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ise AK Partili yerel yönetimlerin ve milletvekillerinin amacının hizmet olduğunu belirterek, bölgede ve ülkede yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Konuşmaların ardından Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık tarafından dua edildi, kurban kesildi. Bir kepçeye çıkan Nebati, yanındaki operatörün de desteğiyle iş makinesini kullandı.

Bu arada Akçakale ve Siverek’e bağlı birçok köyde yerel seçimler öncesi yol çalışmaları başlamış, ancak seçim sonrası çalışmalar durmuştu. Birçok köyde yolların bozukluğu sebebiyle protesto eylemleri yapılmıştı.