21 ayrı suçtan aranan ve facebook sayfasına “Beni yakalayan tüm Emniyet mensuplarına helal olsun” diye yazan Gökhan S. Eskişehir’de polisin yaptığı bir operasyonla yakalandı. Hakkında hapis cezası da bulunan zanlı, “Polis beni nasıl yakaladı, anlayamadım.” dedi.

Eskişehir polisi, geçtiğimiz günlerde işyerinden yağma olayı ile ilgili iki şüpheliden birini yakalamıştı. İkinci şüphelinin de başka suçlardan aranan Gökhan S. olduğunu tespit eden polis, şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi. Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu Gökhan S. Esentepe Mahallesinde yakalandı. 28 yaşındaki Gökhan S.’nin 21 ayrı suç dosyası bulunduğu ve konut dokunulmazlığından, hırsızlığa ve ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurmaktan, yaralama ve evrakta sahteciliğe kadar 21 ayrı suçtan arandığı belirtildi. Ayrıca, hakkında 2 yıl 6 ay mahkemece kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ifade edildi. Yakalanan şüpheli Emniyet’teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

“POLİS NASIL BULDU, ANLAYAMADIM”

Öte yandan, Gökhan S.’nin yakalanmadan önce, geçtiğimiz şubat ayı içinde facebook sayfasında polislere seslenerek, “Beni yakalayan tüm emniyet mensuplarına helal olsun” diye yazdığı ortaya çıktı. Şüphelinin bu mesajla polislerin kendisini yakalayamadığını ima ettiği belirtildi. Ancak şüpheli Eskişehir polisinin uzun süre çalışmalarıyla yakalandı. Gökhan S.’nin sorgusunda, “Polis beni nasıl buldu anlamadım.” dediği iddia edildi.