Antalyalı berberler, milli takıma girebilmek için kıyasıya yarıştı. Berberler, hünerlerini denedikleri ilginç modellerle gösterdi.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun ‘Türkiye Milli Takımını Seçiyor’ adlı yarışma programının dokuzuncusu 26-27-28 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya Cam Piramit'te gerçekleştiriliyor. Programın ikinci gününde davetlilere görsel şov sunan berberler, 20 dakikalık sürede en güzel saç modelini yapmaya çalıştı.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, 11 ilde gerçekleştirilen aktivitenin 9.'sunu Antalya'da yapıldığını belirterek, “Milli takımının oluşması için bu etkinlikleri düzenledik. Uzun yıllardır yapılmayan bu aktivasyonun Antalya dahil olmak üzere 9.'sunu gerçekleştirdik. Geriye Ankara ve İstanbul olmak üzere iki etkinliğimiz kaldı. 12. yapacağımız etkinlikte İstanbul'da milli takıma girecek olan berber ve kuaförleri seçeceğiz.” dedi.

Karakaş, milli takıma seçilecek bay bayan kuaförleriyle uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ve Türk’ün ne kadar sanatkar olduğunu gösterebileceğini kaydetti.

Programın üçüncü gününde ise birbirinden ilginç bayan saç modelleri yarışmaları yapılacak.