Başbakan Erdoğan'ın Gaziantep'te Berkin Elvan için söyledikleri, ailesini çıldırttı! Katıldığı televizyon programında Erdoğan'a çok sert ifadelerle yüklenen Berkin'in babası Sami Elvan, toplumun ayrıştırılmaya çalışıldığını iddia etti. Erdoğan'a kanla beslendiğini ileri süren Sami Elvan, oğlunun vurulma emrini ise Başbakan'ın verdiğini söyledi.

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Artı 1 kanalında Canlı Gaste programına katıldı. Baba Elvan, Erdoğan'ın Gaziantep mitinginde Berkin Elvan ile annesi hakkında söylediklerinin kendilerini üzdüğünü söyleyerek, oğlunun ölümünden dolayı Başbakan'ı suçladı. İşte o çok ağır sözler; 

"Başbakan acı bir gerçeği maalesef ortaya koydu. Böyle bir şey olabilir mi yani. Nasıl anlatayım bilmiyorum ama... Kanla beslenen bir insanı, bu şekilde başka bir şekilde değerlendirmiyorum. Biz evladımızı kaybetmişiz, karşımda da acılı baba. Bugün ben o babayla görüştüm. 

"DEVLET ARAZİLERİNİ PARSELLEMİYORUZ"

Biz bu evlatları kolay yetiştirmedik. Ne şartlarda, nasıl yetiştirdiğimizi biliyor mu? Biz kendisi gibi gidipte onun bunun parasını çalıpta, onun bunun arsasını, devletin arazisini parsalleyip yedirmiyoruz. Biz helal paramızı yediriyoruz. Bundan başbakan, maşbakan olmaz. Şu an sinirimden konuşamıyorum, o adamın dedikleriyle. Nasıl bir şey bu ya anlamadım ben. Böyle bir şey yok! Annesi evladını kaybetmiş, orada adamın konuştuğu kelimelere bak. Çocuk eklem almaya gitmiş ve nişan alarak çoçuğumuz vurulmuş. Sen emir veriyorsun ve çocuğu vurduruyorsun.

MEZARA MİSKETİ NEDEN KOYDULAR?

Ben söyleyim çünkü çocum misket oynama yaşında. Çocuğumun mezarına oynasın diye koydu. Biz çocuğumuzu zaten dünya bir şekilde uğurladık. Benim çocuğumun ismi yaşacak. O insan benim çocuğum gibi uğurlanmayacak.

"KANDAN BESLENİYORLAR"

İnsanları birbirlerine kırdırmak için elinden geleni yapıyor bu insan. Bu ülkeyi ne yapmaya çalışıyor bu insan. Şu insanın yaptıklarına bak. Ne istiyor bu insan. Kandan besleniyor bu insan. Yok böyle bir şey! 

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Benim çocuğum 14 yaşında. Hiçbir siyasi düşüncesi yoktur. Biz hiçbir siyasi düşüncenin arkasında değiliz. O okuması gereken bir çocuk. Bundan hala nemalanan bir insan var karşımızda. Bugüne kadar duruşumuzu koyduk. Biz hep sağduyu mesajlar verdik. Bu akşam adam benim tüm sinirlerimi gerdi. Nasıl bir başbakanımız var. Sen kimsin ben anlamadım ki! Nasıl bir insansın sen ya. Belki ben de sokağa çıkacağım benim de kafama sıktıracak. Benim can güvenliğim yok. Ben 9 aydır hastanede takip edildim, sanki çocuğumu ben vurmuşum gibi. Katil benmişim gibi, çocuklarımı polislerin taciz etmesini gündeme getirmedik. Ama şu insanın yaptığı şeye bak! Benim çocuğumu başbakan aldı, onun emir verdiği polisler aldı!