Şovmen Beyazıt Öztürk(Beyaz) ve sanatçı Candan Erçetin atışmasından esinlenerek babasına klip hazırlayan 8 yaşındaki Umut Furkan Elagöz, başarılı karne almasına rağmen babasını tatil için bir türlü ikna edemeyince çareyi kardeşleriyle birlikte klip çekmekte buldu.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Haydarbey Mahallesinde yaşayan, Harun ve Seda Elagöz çiftinin en büyük çocuğu olan 2’nci sınıf öğrencisi Umut Furkan Elagöz, şubat tatilinde İskenderun’da yaşayan kuzenlerinin yanına gitmek için babasını ikna edemeyince ilginç bir yöntem seçti. Kardeşleriyle birlikte kamera karşısına geçen minik Furkan, sözlerini annesiyle birlikte yazdığı, Candan Erçetin’in ‘Git’ şarkısına video-klip çekerek sosyal medya hesabına yükledi. Klipte, yaptığı hareketlerle izleyenleri gülümseten minik Umut, sesini babasına duyurmaya çalıştı. Amacının tatile gitmek olduğunu belirten minik Furkan, son günlerin popüler yöntemiyle internet dünyasının fenomenleri arasında yer almaya aday oldu.

Video-klip çekerek babasını tatil için ikna etmeye çalıştığını söyleyen minik Furkan, “Şubat tatiline girdik, Beyaz ve Candan Erçetin atışmasını izliyordum bu arada babamla tatil sıkıntımız vardı. Aklıma böyle bir klip çekmek geldi. Klipi kardeşlerimle çektik, annemle sözlerini yazdık, çektiğimiz videoyu internete koydum pek çok kişi tarafından beğenildi, şimdi babamdan gelecek güzel cevabı bekliyoruz.” dedi.

Anne Seda Elagöz (31) ise “Tatil planınız var, gitmek istiyoruz, babamız çok gönderme taraftarı değil. Candan ve Beyaz'dan fikir edinerek böyle bir video çekmek aklımıza geldi.” diye konuştu.