Sultangazi’de bıçaklanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş'ın U 16 takımının eski kalecisi Servet Dündar’ın beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde haberler üzerine yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren Dündar’ın yakınları, birbirlerini sakinleştirmeye çalıştı.

Olay, İsmetpaşa Mahallesi 95. Sokak’ta 28 Şubat tarihinde meydana gelmişti. Olay günü bir restoranda akrabası ile yemek yemeye giden Servet Dündar ile aralarında kız meselesi yüzünden önceden bir husumet bulunduğu öne sürülen E.G. isimli şahıs ve arkadaşları arasında yaşanan arbede sonucunda Dündar bıçaklanmıştı. Olaya karıştıkları tespit edilen A.O. (24), S.G. (22) ve E.G. isimli şüpheliler polis tarafından gözaltına alınmış. E.G. tutuklanmıştı.

Dündar'ın beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki haberler üzerine genç kalecinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken yakınları güçlükle sakinleştirildi.

Bu arada Beşiktaşlı kalecinin yanından geldiğini söyleyen biri, Dündar’ın nefes aldığını gördüğünü ve ona dua ettiğini söyledi.