Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından silah sesleri yükseldi. Kavga eden iki kişiden biri silahına sarılarak diğerine kişiye kurşun yağdırdı. Yaralı kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından taksiye bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KURŞUNLAR ÇEVREDEKİ İŞYERLERİNİN CAMLARINA İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yapılan çalışmalarda yerlerde çok sayıda kovan buldu. Silahtan çıkan kurşunların, çevredeki işyerlerinin camlarına da isabet ettiği görüldü.

POLİS SİLAHLI SALDIRGANIN PEŞİNDE

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

 

SALDIRI ANI KAMERADA

Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanına gelen eli silahlı bir kişi,  kapıda bekleyen 2  koruma görevlisini vurdu.  İki kişinin yaralanması ve saldırganın kaçış anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.  

Olay İstiklal Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında bir eğlence mekanının önünde meydana geldi. Mekana gelen eli silahlı bir kişi, henüz belirlenemeyen bir  kapıda bekleyen 2  koruma görevlisine ateş etti. Olayda 2 koruma yaralanırken silahlı kişi ise kaçarak uzaklaştı.   Hastaneye kaldırılan 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

ÇEVREDEKİ DÜKKANLARIN CAMLARINA KURŞUN İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan çalışmalarda yerde bir çok kovan bulunurken, çevrede bulunan dükkanların camlarına da kurşun geldiği görüldü. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından 2 kişiyi yaralayan saldırgan polis tarafından her yerde aranıyor.
 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan olay yanı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde eli silah olan bir kişi eğlence mekanının olduğu yere gidiyor. Silahını ateşleyen kişi ardından koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. Silahla yaralanan 2 kişinin daha sonra taksiye binerek uzaklaştığı görülüyor.