Beyoğlu’nda, iki çocuğuyla birlikte lüks bir restoranın yanındaki çöp konteynerinden iftarlık için yemek artığı toplayan kadın, yürek burktu. Görüntülendiğini fark eden kadın, yiyeceklerini ve çocuklarını da alarak hızla uzaklaştı.

Karaköy’deki lüks restoranların bulunduğu caddede yer alan çöp konteynerini çocuklarıyla birlikte karıştıran kadın basın mensuplarının dikkatini çekti. Cihan Haber Ajansı (Cihan) kamerasına yansıyan görüntülerde, restorandan atılan poşetleri açan kadın, kemiklerdeki etleri bıçakla sıyırdı. Bu sırada çocukları da kaldırımda oturmaya devam etti. Kadının, kemiklerin üzerindeki etleri sıyırarak yemeklik elde etmeye çalışması yürekleri sızlattı. Görüntülendiğini fark eden kadın, basın mensuplarının yanına gelerek çekim yapılmasını istemedi.

Küçük yaştaki çocuklarının karnını doyurmak ve akşam iftar için çevredeki çöpleri karıştırdığı öğrenilen kadının kocasının cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. Kadın, çocuklarını ve poşete koyduğu yemek artıklarını da alarak konteynerin yanından uzaklaştı.