Beşiktaş'ta 1 Mayıs olayları sırasında bıçaklanarak elinden ve karnından yaralandıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Özgür Altunbilek'in annesi Gülcan Altunbilek çocuğunun hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

"İNTERNETTEN ÖĞRENDİM"

Olaya ilişkin konuşan Gülcan Altunbilek, ''Evde oturuyordum. İnternetten gördüm. Baktım kanlar içinde Özgür yazıyor yaralanmış. Baktım benim oğlum. Zaten ben feryat ettim evde. Neye uğradığıma şaşırdım. O arada hastaneye geldik. Çocuğum perişan. Konuşabiliyorum ama çocuğum tam kendinde değil. Doktor hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi. Şuan da bekliyoruz.'' dedi. Olaya ilişkin bilgisinin olmadığını söyleyen anne Altunbilek, ''Otoparkçı diye duydum ama gerçek mi değil mi onu da bilmiyorum.'' diye konuştu.

"OTOPARKÇI BIÇAKLAMIŞ YAPAN BELLİ"

CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de Özgür Altunbilek'i hastanede ziyaret etti. Altunbilek'in şuurunun açık olduğunu belirten Öğüt, "Bir elinden bir de karnından bıçaklanmış. Elinde tendon kesiği var. O dikildi. Karnı dikilmiş fakat içeride bir şey olup olmadığını anlamak için gözetim altında tutacaklar." şeklinde konuştu. Olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin Öğüt, "Gaz müdahalesi sonrasında bir otoparka sığınmışlar. Otoparkçı bıçakla saldırmış. Yapan da belli bir adam, ne olduğuna bakacağız.'' ifadelerini kullandı.