Kahramanmaraş'ta 5 gündür haber alınamayan ve bıçaklanarak toprağa gömülmüş halde bulunan kadının katil zanlısı yakalandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra gömülen S.S'nin katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, polis S.S'nin en son 21 yaşındaki Osman A. ile Oruç Reis Mahallesi'ndeki hayvan pazarı yakınlarında otomobilde görüldüğü bilgisine ulaştı. S.S. ile Osman A'nın yanında bulunan Mehmet T. ve Ali K'yı gözaltına alan polis ekipleri, Osman A'nın kadını bıçaklayarak öldürdüğünü belirledi.

Ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu ifade edilen Osman A. ise Amasya'da bir parkta otururken, polis tarafından gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'a getirilen Osman A'nın emniyetteki ifadesinde "Yasak ilişki yaşadığı S.S'nin hamile kaldığını ancak kendisinin başkasına aşık olduğunu, o gün otomobilde alkol alırken bir anda bıçakladığını, sonra da gömdüklerini belirterek pişman olduğunu söylediği" öğrenildi.

Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından "Nitelikli cinayet ve gebe olduğu bilinen kadına karşı cinayet" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta 19 Mart'ta evden ayrılan ve akşam dönmeyen 22 yaşındaki S.S'nin yakınları polis merkezine başvurarak kayıp müracaatında bulunmuş, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, merkeze bağlı Ilıca beldesi yakınlarında 4 yerinden bıçaklanarak toprağa gömülü halde bulunan 4 aylık hamile kadının cesedinin kayıp müracaatı yapılan S.S'ye ait olduğunu belirlenmişti.