Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Soğucak köyünde biçerdöver tartışması nedeniyle öldürülen aynı aileden 3 kişi yan yana defnedildi. Saldırganın henüz yakalanamaması nedeniyle jandarma ekipleri, cenaze töreninde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Soğucak köyünde önceki gün Muharrem K.'nin (59) açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Satı Şimşek (75) ile torunları Hüseyin (27) ve Hasan Eryaz’ın (30) cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Aynı cenaze aracına konularak Soğucak köyüne getirilen cenazeler, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Defin sırasında Hasan ve Hüseyin Eryaz kardeşlerin eşleri ve yakınları güçlükle ayakta durabildi. Tüfek ve tabanca ile saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Muharrem K.’nın henüz yakalanamaması nedeniyle Çorum ve İskilip’ten gelen jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Saldırgan Muharrem K. köy çevresi başta olmak üzere bölgede aranmaya devam ediliyor. Olayda ağır yaralanan Hasan ve Hüseyin Eryaz’ın anneleri Keziban Eryaz'ın tedavisi ise Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.