Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, TÜRGEV’in Şişli’deki kız öğrenci yurdunun açılışını yaptı. Açılış sırasında Ankara’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile canlı bağlantı yapıldı.

Şişli’de bulunan TÜRGEV Mihri Hatun Yükseköğretim Kız Yurdu’nun açılış törenine Bilal Erdoğan’ın yanı sıra; İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve davetliler katıldı.

Tören öncesi Bilal Erdoğan ve beraberindekiler yurdu gezdi. Ankara’da yurtların toplu açılışı için organize edilen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından İstanbul’daki tören alanına canlı bağlandı. Yurtla ilgili tanıtım görüntüleri izlendikten sonra konuşma yapan Bilal Erdoğan, katılımcılara teşekkür etti.

İstanbul’da iki yurdun açıldığını söyleyen Erdoğan, konuşma yapması için mikrofonu Vali Şahin’e verdi. Şahin konuşmasında yurdun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Bilal Erdoğan ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninin ardından Erdoğan, davetlilere teşekkür etti. Bilal Erdoğan hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra tören alanından ayrıldı.